Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Sign Up

Having an issue with wheel hop

Discussion in 'General' started by oss, Sep 24, 2017.

  1. Th3InfamousI

    Supporting Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    10,319
    Likes Received:
    15,305
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Texas
    My Bike(s):
    04 Ridgeback & 07 K9
    First Name:
    Eric
    [​IMG]

    Sent from my 2PS64 using Tapatalk
     
    chubs, pknowles and BWG56 like this.
  2. BWG56

    BWG56 Guru

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    20,446
    Likes Received:
    39,382
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Chocolatetown, PA.
    My Bike(s):
    07' Mastiff, DOC's ESC, 585DualRunner, Spyder F3T
    First Name:
    Ker
    :oldhardlaugh::oldhardlaugh:
     
  3. oss

    oss Member

    Joined:
    Jun 26, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    56
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Temple Texas
    My Bike(s):
    07 BIG DOG CHOPPER
    First Name:
    Oscar
    I was changing my headlight bucket. and went back over what I had found the other day. I got a half turn on the valve on my front tire. Sorry I did't post sooner. I'm betting that was causing my slow leak.
     
  4. bdm7250

    bdm7250 Guru
    Supporting Member

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    6,564
    Likes Received:
    17,097
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hamilton Ontario Canada
    My Bike(s):
    2008 BD Mastiff 2008 AIH Slammer
    First Name:
    Doug
    Or 10...:rolleyes:
     
    BWG56 likes this.

Share This Page